Mausteista makua – Etiopialaista ja eritrealaista ruokaa (Gennet Awalom)
Kauniisti kuvitettu Mausteista makua -kirja tarjoaa yksinkertaisia, Etiopian ja Eritrean ylänköjen kansojen tunnusomaisten ruokien reseptejä.
7,00€
Mausteista makua vie ruoanlaittajan makujen ja mausteiden maailmaan. Etiopialaisessa ja eritrealaisessa ruokakulttuurissa päämausteena on berbere, hienoksi jauhettu espanjanpippuri, johon on sekoitettu yli kymmentä erilaista maustetta. Se antaa ruoalle omaleimaisen aromin. Toinen ehdoton välttämättömyys on indzera-leipä. Se on ohutta hapahkoa leipää, jolla on ravinnossa vastaava asema kuin meillä perunalla.
Kauniisti kuvitettu Mausteista makua -kirja tarjoaa yksinkertaisia, Etiopian ja Eritrean ylänköjen kansojen tunnusomaisten ruokien reseptejä.
Yksinkertainen keittokirja sellaisista ruoista, joita myös meidän on helppo valmistaa, nyt kun mausteita on entistä helpommin saatavilla Suomessakin.
Suomentanut Heli von Bruun.
- Tekijä
- Gennet Awalom
- ISBN
- 9789516243521
- ALV-prosentti
- 10,00 %
- Julkaisuvuosi
- 2007
- Sivumäärä
- 76
- Sidonta
- Nidottu, pehmeäkantinen