Kristuksen jalanjälki (Timo Soini, Anssi Tiittanen)

Ennakkomyynnissä, arvioitu julkaisuajankohta: 15.10.2024
Timo Soinin ensimmäinen hengellisiin teemoihin keskittyvä teos piirtää kuvaa oman tiensä kulkijasta, joka haluaa kuitenkin seurata Kristuksen jalanjälkiä.

32,00

tuotetunnus (SKU) KK-63944 Osasto:

Kustantajan/Jakelijan ilmoittama julkaisuajankohta:
15.10.2024
Ajankohta ja tuotteen ulkoasu tms. voi muuttua ennakkotiedosta.

Timo Soinin ensimmäinen hengellisiin teemoihin keskittyvä teos piirtää kuvaa oman tiensä kulkijasta, joka haluaa kuitenkin seurata Kristuksen jalanjälkiä.

Meneekö suomalainen kirkkoon kuin itsehoitopaikkaan, hiljentyäkseen itsensä kanssa? Mikä on ihmiselämän arvo? Voiko evankeliumi olla vapauttava voima? Mitä on kasvaa lempeästi kristinuskoon?

Soini tunnustaa, että hänessä on ehdottomuuden henkeä, eikä kiireisinä vuosina ollut aikaa pysähtyä Raamatun äärelle. Miltä tuntuu, kun aikaa on nyt enemmän, mutta hiekka tiimalasissa vähenee vääjäämättä?

Kristuksen jalanjälki on metromatka Iivisniemen lähiöstä Keilaniemen ja Kulosaaren vaurauden kautta Itä-Helsingin todellisuuteen. Kiskot vievät kyselemättä eteenpäin, mutta väliasemilla on mahdollista pohtia, miksi Soinista tuli Soini.

Timo Soini (s. 1962) on entinen puoluejohtaja, ministeri ja europarlamentaarikko, joka nykyisin kertailee kristityn miehen ajatuksia täysille seurakuntasaleille.

Anssi Tiittanen (s. 1979) on toimittaja ja kirjailija, ja helluntailiikkeen piirissä toimiva keskustelija.

Tekijä
Timo Soini, Anssi Tiittanen
ISBN
9789522527455
ALV-prosentti
10,00 %
Julkaisuvuosi
2024
Sivumäärä
176
Sidonta
sidottu, kovakantinen